Jak to się je?

How to enjoy?


Zasady przygotowania koreańskiego barbecue są niezwykle proste. Grill zostaje ustawiony na maksymalną moc. Przypiekamy na nim mięso i warzywa, następnie dzielimy je na niewielkie kawałki, najlepiej za pomocą nożyczek, po czym zawijamy w liście sałaty lub perilli dodajemy wybrane sosy, dodatki i zajadamy!








Prawdziwie Koreańskie Menu

A truly Korean Menu


Koreańskie BBQ todoskonała alternatywa dla tradycyjnego polskiego grilla. Chociaż jego podstawę wciąż stanowi mięso to jest go znacznie mniej i zawsze otaczaja go liczne warzywne dodatki z których goście komponują własne potrawy - zgodnie z upodobaniami.











Nasze specjały


Our specialty



w Home-BBQ można delektować się szerokim wyborem doskonale wyselkcjonowanych mięs i owoców morza od najlepszych dostawców. Nasze składniki pozyskujemy tylko od wybranych i najlepszych producentów tak aby mieć pewność że dania przez nas serwowane będą odznaczały się najwyższą jakością i niesamowitym smakiem.













Zapraszamy na sprawdzenie naszej kuchni!
Gogigui to nie jest danie, a raczej sposób jego przyrządzania i podawania. W wielu miejscach w Korei znajdziemy restauracje, w których nie ma zwyczajnych stolików. Zamiast tego są stoliki wyposażone w grille lub gorące płyty najczęściej podgrzewane gazem.

Home-BBQ  Bakalarska 11 /BA09
+ (48) 733 876 678 / 579 119 965